06-48765050 info@mohara.nl

Werkwijze en tarieven

Kies hier wat voor jou van toepassing is.

Particulier

Werkwijze

Hoe ziet een behandeling er uit?  ​In de behandeling sta jij centraal. Afhankelijk van welke behandeling je gekozen hebt ga je op de massagetafel liggen (SHIATSU-TUINA, VOETREFLEXMASSAGE) of neem je plaats op de massagestoel (STOELMASSAGE). Bij de behandelingen op de tafel gebruik ik massageolie, bij stoelmassage en shiatsu werk ik meestal over de kleding. 

Tarieven en soorten behandelingen

Shiatsu behandeling op de mat, futon

Behandeling 60 minuten € 65,-

Tuina behandeling op de massagetafel

Behandeling 30 minuten € 30,-

Combi Shiatsu-Tuina behandeling op de massagetafel

Behandeling 30 minuten € 30,-
Behandeling 60 minuten € 65,-

Voetreflex massage*

Behandeling 30 minuten € 25,-
Behandeling 60 minuten (kan in combinatie met massage van hoofd, gezicht, armen en/of handen) € 50,-
Voetreflex massage pakket: anamnese en behandelingen 6×45  minuten  € 255,- (per keer betalen)

Stoelmassage

Stoelmassage 30 minuten € 30,-

Vergoedingen

De behandelingen (behalve *) kunnen worden vergoed door je zorgverzekeraar, indien je het juiste pakket hebt. Voor klachtgerichte therapie geldt dat gemiddeld drie tot zes behandelingen voldoende zijn. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig en de consulten gaan níet van je eigen risico. De voetreflexmassage is nu niet vergoedbaar omdat ik nog in opleiding ben. Je vindt hier de LVNT vergoedingenlijst verzekeraars 2021

Stempelkaart

Bij elke behandeling van 30 minuten krijg je een stempeltje. Bij 6 stempels krijg je een massage van 30 minuten cadeau. Voor jezelf, of voor een ander die je een fijne verrassing wilt geven!

Organisaties

Werkwijze

Idealiter is Mohara met regelmatige tussenpozen in uw organisatie aanwezig. Bij voorkeur in dezelfde, afgesloten ruimte waardoor geen personeel hoeft te verschuiven en continuïteit en rust wordt geboden. Het belangrijkste dat Mohara van u vraagt is tijd voor uw medewerkers om de massage te ontvangen en een goed intern communicatie-kanaal met informatie wanneer Mohara in huis is, wat ze te bieden heeft en welke eventuele speciale aanbiedingen er zijn.  Alle andere logistiek, administratie, planning en financiële afhandeling wordt u uit handen genomen.

Er zijn vier soorten behandelingen mogelijk, waarover wij in gesprek zullen gaan welke u het meest geschikt vindt:
• Een massage die gericht is op ontspanning
• Een klachtgerichte behandeling (pijnvermindering)
• Een therapeutische behandeling (bij chronische klachten)
NB: alles massages gaan over lichamelijke en geestelijke bewustwording met als doel een  vermindering van stress, pijn en spanningsklachten.

Afhankelijk van wat u uw medewerkers wilt aanbieden masseert Mohara over de kleding heeft of gebruikt een weinig massageolie. Men kan na de massage gewoon weer aan het werk, maar dan verfrist, uitgerust en met meer bewustzijn over de eigen gezondheid en mogelijkheden hoe men zelf spanningsklachten kan verminderen.

Tarieven en fiscaal voordeel

De tarieven zijn afhankelijk van de wensen die u heeft. U kunt Mohara Mobiel inhuren of een plek bieden voor één of meerdere dagdelen per maand. De massages voor uw medewerkers kunt u regelen en betalen, al dan niet met een bijdrage van de fiscus. Maar u kunt er ook voor kiezen om enkel tijd en ruimte te faciliteren en uw werknemers zelf de massage te laten betalen (bijvoorbeeld uit hun Persoonlijk Budget). 

 en handgrepenCursussen

Werkwijze

Bij de Cursus Ontspanningsmassage werk je met een vaste partner. Dat kan een partner zijn die je kent of iemand die zich, net als jij, individueel heeft aangemeld. We werken op een massagetafel (met olie) en op een gewone stoel (over de kleding). De stapsgewijze cursus gaat vergezeld van een fraaie en overzichtelijke handout met foto’s en uitleg van de verschillende massagegrepen. We starten en eindigen de avonden met rustig lichaamswerk en korte meditatieve oefeningen. Je krijgt geen huiswerk, maar als het goed is wel steeds meer zin om een massagetafel aan te schaffen en te masseren!

Bij een Privé Workshop kom ik bij je thuis met massage benodigdheden. We maken kennis en stemmen af waarmee ik jou en je massage-maatje kan helpen. Hiermee gaan we een halve of een hele dag aan te slag. De bedoeling is dat jullie met deze persoonlijke aandacht, adviezen en begeleiding meer inspiratie en handvaten krijgen om (weer) lekker te masseren. En natuurlijk dat je zelf goed en fijn gemasseerd bent! Belangrijk is vaak niet zozeer het kennen van technische massagegrepen danwel het werken vanuit een ‘flow’ die zowel voor je maatje als voor jou prettig is. Je leert te reageren en anticiperen op wat je massagepartner nodig heeft en welke massagedruk en massagegrepen geschikt zijn. Èn je zorgt ervoor dat je je eigen lichaam niet overbelast maar goed leert inzetten tijdens de massage.

Bij de Workshop Shiatsu-basis werken we op matjes op de grond. Eerst doen we lichamelijke oefeningen waarmee we onze aandacht brengen naar onze buik (Hara). Shiatsu is een langzame en zachte manier van werken maar vraagt goede lichaamsbeheersing, concentratie en liefdevolle aandacht zowel voor jezelf als voor je cliënt. Je masseert voornamelijk door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht (‘inleunen’), de zwaartekracht en het contact tussen jou en je cliënt/maatje. We werken volgens de leer van de meridianen, de fascia en basisprincipes van yin en yang. Je leert het verschil kennen tussen yin en yang en hoe je dit in je massage kunt inzetten. We werken zowel aan de voor-, als de achterzijde van het lichaam. Bij shiatsu werk je over de kleding heen en gebruik je dus geen massageolie.

Tarieven

De Cursus Ontspanningsmassage is 6 avonden van 2,5 uur. Deze 6 cursus kost € 225,- inclusief een uitgebreide cursusmap met foto’s.

De Privé Workshop kost € 175,- voor een dagdeel plus een flesje goede massageolie. Een hele dag is € 325,-.

De Workshop Shiatsu-basis is afhankelijk van het aantal deelnemers en de grootte van de te huren ruimte. Gemiddeld is de deelname 6 personen waarbij de prijs per persoon ligt rond de € 80,- (dagdeel) en € 150,- (hele dag).

 Voor meer informatie: mail naar info@mohara.nl.

Mohara

Verlengde Groenestraat 33
6525 EG Nijmegen
Telefoon: (+31)06-48765050
E-mail: info@mohara.nl

Volg Mohara op:

Gratis e-book

7 tips voor minder stress in je lijf

Gratis e-book

O.N.T.S.P.A.N

7 tips voor minder stress in je lijf

Ja, die wil ik hebben!

error: Content is protected !!