06-48765050 info@mohara.nl
Ik masseerde thuis al wel eens, maar deze cursus heeft me goede technieken bijgebracht. Hierdoor is het nu veel ontspannender voor mezelf om anderen te masseren. Ook weet ik nu beter wat ik kan doen, in een logische volgorde. Dit geeft prettig houvast: je ‘doet niet zomaar wat’. Vrouw

Cursus ontspanningsmassage

We hebben een massage workshop op maat gevolgd bij Mohara. We zijn hier zeer enthousiast over. Het leverde ons veel nieuwe informatie op, zowel inhoudelijk als op energetisch niveau. Waar het H eerder veel moeite kostte om te masseren (door vermoeidheid), leerde Mo hem hoe hij het op een andere manier kon aanpakken, waardoor hij het ook veel leuker vond om te doen èn het ook prettiger was om het te ondergaan. Ik vond zelf dat ze zeer duidelijke instructies gaf op een prettige en zeer positieve manier, waardoor het makkelijk beklijft. We zijn heel blij dat we deze kans kregen en kunnen het iedereen aanbevelen! Dank je wel Mo!

Echtpaar C en H

Privé massageworkshop

Ik had eigenlijk geen idee en wist ook niet wat te verwachten. Ik ben altijd van dingen stevig aanpakken. Heb je ergens pijn, dan hard strekken of doorgaan zodat je er doorheen gaat of zo. Nu leerde ik dat het ook zachter kan. Voor mij was het een leuke ontdekking om de “zachte delen” te leren kennen. Grappig was ook dat ik van sommige massages dacht het heel fijn te vinden en dat deed me dan niet zo veel en andere die me in eerste instantie niets zeiden waren dan weer heel fijn. Al met al een leuke ontdekkingstocht en ervaring. Dank daarvoor.

Cobi

Cursus ontspanningsmassage Radboud

Super hoe Mo de tijd neemt. Heb normaal bij massages altijd het gevoel van tijdsdruk. Nu kon ik me veel meer ontspannen. Ook door haar aandacht! Heb weer een stapje mogen zetten in het bewust worden van mijn lijf en wat daar leeft. Bedankt!

Petra Roovers

De massage heeft mij erg goed gedaan en het bewustzijn van mijn schouder is verder toegenomen. De extra ruimte in de schouder kon ik goed blijven voelen, ik ben benieuwd hoe het nieuwe evenwicht over een tijd gaat voelen. Dank voor je ondersteuning in dat proces. Jörg

Al langer liepen wij met het idee rond om wat meer te leren over het geven van een massage. Niet om een professioneel masseur te worden, maar om op basis van de eerste massagebeginselen een fijne ontspanningsmassage te kunnen geven en ontvangen.
Toen deze cursus van 6 avonden op ons pad kwam hebben we ons direct ingeschreven. In een fijne setting werden wij op een gestructureerde maar toch zeer ontspannen wijze wegwijs gemaakt in de basishandelingen. Met de overige 5 stellen was het bovendien erg gezellig.
Ook al ben je gefocust op het masseren, Mo zorgt ervoor dat er van het begin tot het eind een ontspannen sfeer hang waar je als bijkomend voordeel helemaal “zen” van thuis komt. Voor ons voldeed deze cursus aan al onze verwachtingen. We hebben inmiddels ook een massagetafel gekocht om het geleerde in de praktijk te brengen.

Richard en Patricia

Cursus onstpanningsmassage Radboud

Een zondagmiddag. Samen een massageworkshop bij Mo. Vooraf? Leuk en ook een beetje spannend. Uiteindelijk hebben we een heerlijke middag gehad. Boven verwachting; fijn, gezellig, leerzaam. Mo weet je op je gemak te stellen en in korte tijd veel adviezen te geven die zijn toegespitst op alle aspecten van het masseren. Zoals je houding, technieken, het open stellen van jezelf. Het plezier voor beiden staat hierbij steeds voorop. De sfeer was dan ook open en ontspannen met af en toe een extra moment van rust met een kopje thee. Wij gaan zeker nog eens terug voor een vervolg!

Lotte en Herman

Privé massageworkshop

Mohara is een rustpunt en een ontdekkingstocht. Mohara past in mijn proces naar het zoeken naar iets meer dan het reguliere. Het leuke aan Mo vind ik haar openheid, warmte en interesse in andere mensen. Paul van Otterloo

Samen met mijn partner heb ik met veel plezier deelgenomen aan de cursus bij Mo. Mo is een geweldige docente die de theorie en de praktijk heel goed kan overbrengen. Ze is deskundig, oplettend en attent,  waardoor ik geen enkel moment het gevoel heb gehad het niet goed te doen. We hebben veel geleerd in een veilige en ontspannen sfeer. Aan het eind van de cursus kun je een volledige lichaamsmassage en stoelmassage geven. Fijn vond ik ook dat er ruime aandacht is voor de werkhouding van degene die de massage geeft.

John en Fiorina

Cursus ontspanningsmassage Radboud

Het fijne vind ik dat er niet veel woorden nodig blijken te zijn tijdens een behandeling. De sfeer en de concentratie van Mo smoren mijn hang naar tekst. En dat vind ik prettig. Mo komt op mij erg spontaan, gedreven en energiek over. Ze geeft mij het vertrouwen dat ze weet wat ze doet. Al begrijp ik niet wat ze doet (dat wil ik normaal wel heel graag), maar door haar rust en overtuiging van ‘ik stem op jou af en doe wat nodig is’ kan ik me daar aan overgeven en hoef ik ineens niet meer te begrijpen. Dat alleen al is erg relaxt. Voor mij is een behandeling bij Mo een cadeautje voor mezelf. Een soort van innerlijke reorganisatie en volledige ontspanning!

Susanne Holtakkers

Wat Mo bijzonder maakt is de verpletterende openheid waarmee ze mensen benaderd. Ze straalt een enorme vitaliteit, warmte en kracht uit. Haar ogen laten dat zien. Een open boek. Geen geheime agenda: what you see is what you get. Dat vind ik heel plezierig. Volgens mij is dit waardoor ze mensen op hun gemak stelt. Mo heeft focus wanneer ze aan het masseren is en lijkt er in op te gaan. Ik vind het elke keer heel prettig om door haar behandeld te worden. Ik vertrouw haar. Wat ik ook prettig vind is dat Mo niet voortdurend praat tijdens het masseren.

Heleen Brinkman

Mo gives the perfect shiatsu massage. Two days after our session I still feel unusually energetic and light, everything flows again. Mo works on the whole body, everything gets her attention. She’s strong but very gentle and I really felt her genuine care. I need this once a week!

Hila Moscovich

Gratis e-book

O.N.T.S.P.A.N

7 tips voor minder stress in je lijf

Ja, die wil ik hebben!