06-48765050 info@mohara.nl

Voor een warm hart, helder hoofd en vrolijke voeten!

Een ontspannende voetmassage

 

Deze Voorjaarsactie geldt voor de eerste 20 personen die zich aanmelden, dus ben er snel bij en maak een afspraak!

Voetmassage is ontspannend en komt “binnen”. Het is een directe massage die door dringt in lichaam, geest en ziel. Het vraagt je rustiger te ademen en je over te geven. Dat helpt om uit je hoofd te komen, gevoelens te ervaren en je lijf en vooral je voeten weer te voelen, in alle levendigheid.

Wat is het effect van de massage?

Voetreflexmassage is een Voetmassage PLUS. Op je voeten vind je je hele lichaam terug in de vorm van reflexzones. Dus niet alleen je voeten worden gemasseerd, maar ook organen,  orgaansystemen of andere gebieden. Zoals longen, spijsvertering of nek-, en schouderzone. Dus ook je buikpijn, hoofdpijn of KANS-klachten kunnen er van opknappen!

Door je over te geven en je lichaam en geest te ontspannen daalt de stress, stimuleer je het zelfhelende vermogen van je lichaam en hervind je het energie die nu bij je past.

Wie zijn welkom?

Welkom zijn de (relatief)gezonde mensen. Zij die behoefte hebben aan fysieke aanraking en een balans tussen rust en energie in lijf en geest. Jij en je voeten worden zorgzaam behandeld met het oog op algehele ontspanning. Natuurlijk ben je welkom met spanningsklachten. Maar je kunt ook gewoon nieuwsgierig zijn naar een voetmassage, of het je dochter cadeau willen doen..;).

Interesse? Maak een afspraak via de online agenda

Hoe werkt het?

  • Korte kennismaking
  • Toelichting protocol en akkoordverklaring
  • (Met jouw goedvinden) fotograferen van je voeten in sta-, zit- en lighouding
  • Behandeling op massagetafel. Ik masseer tot en met de knie. Onderbeen, knie en voet zijn ontbloot.
  • Duur massage 30-35 minuten (houd rekening met een totale tijd van 50-60 minuten)
  • Na twee dagen ontvang je digitaal een feedbackformulier.
    (behulpzaam bij je eigen bewustwording en leerzaam voor mij!)

Voor wie is het niet?

Ik ben eerstejaars student voetreflex en deze massage beoogt géén therapeutisch effect. De massages garanderen evenmin gezondheidswinst. Ze zijn bedoeld voor mensen zonder ernstige gezondheidsklachten. De massage is NIET voor mensen met een slechte gezondheid, met symptomen behorende bij covid19, koorts, ontstekingsziekten, kanker of die in eerste drie maanden van de zwangerschap zijn.

Waar is het?

In de praktijk aan de Verlengde Groenestraat 33 te Nijmegen. De praktijkruimte is op zolder en daarom niet geschikt voor rolstoelers.

Hoeveel kost het?

De prijs is € 25,- voor de gehele behandeling. 

Vergoedt je aanvullende verzekering de massage?

Nee, deze stage-massages voor mijn opleiding zijn geen therapeutische behandelingen. Je krijgt een factuur van me toegestuurd, maar deze kun je niet indienden bij je zorgverzekeraar.

Wat vraag ik van jou?

Eerlijkheid over je gezondheidstoestand, in het bijzonder corona-gerelateerd.

Je handtekening en persoons- en contactgegevens voor factuur en verslaglegging.

Invullen van een digitaal feedback formulier < 48 uur na de massage.

Eventueel neem je zelf een grote handdoek mee om je voeten in te wikkelen. As je het vergeet is het niet erg (ik heb ook handdoeken;).

Wil je nog een tip?

Deze massage kun je ook cadeau doen aan een vriend/in, familielid, collega of buurman/vrouw. Zo zorgen we allemaal een beetje voor elkaar!

Gratis e-book

O.N.T.S.P.A.N

7 tips voor minder stress in je lijf

Ja, die wil ik hebben!