Over ons

Mohara werkt ook samen met andere professionele en enthousiaste masseurs. Zo heeft u kans om Pauline of Josje tegen te komen, zie onderstaande voor meer informatie.

Pauline DerksenMijn naam is Pauline Derksen. Mijn expertise is het holistische werken. Ik combineer de massages met mijn ervaring en ontwikkelde competenties die ik heb opgedaan in de 12 jaar werken als preventie-, verzuim- en re-integratiebegeleider bij een interne Bedrijfsgezondheidsdienst. Ik geef stoelmassages op locatie en in bedrijven en daarnaast geef ik ook Shiatsumassages in mijn eigen praktijk. Meer weten? Kijk eens op www.wel-werk.nl.

JosjeJosje Rink: ” Mijn naam is Josje Rink. Ik ben een gepassioneerd massagetherapeut. In Elburg heb ik een praktijk voor holistische massagetherapie. Naast de deskundigheid die ik leerde bij goede opleidingen en het geven van veel massages staat voor mij altijd voorop: het werken met de juiste intentie. Mijn motto is dan ook: “Ik zìe jou, durf jij gezien te worden door mij?” Zie ook www.massagepraktijksummit.nl.