Bedrijven

PortretBetere inspanning door regelmatige ontspanning. Gezonde (ont-)spanning op de werkvloer.
We zijn een ijverig en ambitieus volk. Idealiter is dit een gezonde prestatiewens en gaat dit niet ten koste van de vitaliteit van je werknemers. Maar hoe stuur je dat? Een hoge werkdruk, veel computerwerk of andere inspannende werkzaamheden (al dan niet in een eenzijdige werkhouding) kunnen leiden tot vervelende spanningsklachten. Zoals hoofdpijn, KANS (Klachten van Arm, Nek en Schouder – voorheen RSI genoemd), rugklachten, tintelingen in armen of vingers, maar ook vermoeidheid of concentratieproblemen. Ervaring en onderzoek laten zien dat massage stress en klachten die ontstaan zijn door een hoge werkdruk kan verminderen. Relatief korte maar regelmatige massages op het werk helpt spanningsklachten verminderen en zorgt ervoor dat werknemers alert en vitaal blijven.

De methode van voorkomen is beter èn goedkoper dan de methode van genezen. Mocht u beleid (willen) voeren op het gebied van Duurzaam inzetbare werknemers of een preventief Arbo-beleid, dan is massage een laagdrempelige maar weldadige en verstandige keuze.
Interesse? Download dan HIER de brochure. Of neem contact op voor een gratis kennismaking of vraag de brochure aan als hardcopy via info@mohara.nl.